11. Međunarodni voćarski sajam u Donjem Kraljevcu

11. Međunarodni voćarski sajam u Donjem Kraljevcu

Općina Donji Kraljevec i Centar dr. Rudolfa Steinera pozivaju vas 4. i 5. studenog 2016. godine na 11. međunarodni voćarski sajam. Naglasak ovogodišnjeg Sajma stavljen je na revitalizaciju voćarstva, stvaranje dodane vrijednosti kroz preradu voćnih sirovina i pozicioniranje proizvoda na tržištu.

U suradnji s Agronomskim fakultetom u Zagrebu, Hrvatskim centrom za poljoprivredu, hranu i selo, Savjetodavnom službom Republike Hrvatske te Razvojnom agencijom REDEA iz Čakovca, organizirali smo niz predavanja o novim tehnologijama, uzgoju, skladištenju, preradi, novim načinima distribucije, marketingu i aktualnim temama.

Središnja tema sajma bit će Okrugli stol pod nazivom: Krah hrvatskog voćarstva! Prilika za novi početak?

Sa zadovoljstvom ističemo veliki interes izlagača i proizvođača koji je pobudila naša inicijativa i poziv na1. međunarodno ocjenjivanje voćnih vina.

Sajam je izložbeno prodajnog karaktera. Uz razgledavanje sajma posjetitelji će moći sudjelovati na stručnim predavanjima i pratiti zanimljive radionice pripreme zdrave i uravnotežene prehrane. Popratna događanja na sajmu biti će izrada unikatne ambalaže, kulturno-zabavni program i degustacije delicija od voća.

Za sve izlagače nastup, kao i ulaz za sve goste i posjetitelje – je BESPLATAN!

Program događanja možete naći na internetskim stanicama sajma: www.vocarski-sajam.com

Uz srdačne pozdrave, radujemo se Vašem odazivu i susretu u Donjem Kraljevcu u petak 4. i subotu 5. studenog 2016. godine.

share

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *