NA POZIV TURISTIČKE ZAJEDNICE MEĐIMURSKE ŽUPANIJE CENTAR DR. RUDOLFA STEINERA PREDSTAVIO SE NA SAJMU U KLAGENFUTRU

NA POZIV TURISTIČKE ZAJEDNICE MEĐIMURSKE ŽUPANIJE CENTAR DR. RUDOLFA STEINERA PREDSTAVIO SE NA SAJMU U KLAGENFUTRU

Turistička zajednica Međimurske županije je po prvi puta predstavila Međimurje na austrijskom sajmu Freizeit/Auto&Bike koji je od 5. do 7. travnja održan u Klagenfurtu. Ove godine ponudu je predstavilo 452 izlagača, a u tri dana zabilježeno je više od 47.000 posjetitelja.

Brojni posjetitelji klagenfurtskog sajma nisu krili oduševljenje štandom TZ Međimurske županije, a posebno su ih se dojmili specijaliteti međimurske kuhinje koje je pripremala Slađana Herman. Obzirom da je Međimurje na stranim turističkim tržištima sve više prepoznato kao vinska regija svoja su vina te nadolazeće Urbanovo predstavili vinska kuća Dvanajščak-Kozol te Jakopić. Uz hranu i vino na štandu su bili i predstavnici Centra dr. Rudolf Steiner koji okuplja proizvođače ekoloških i biodinamičkih proizvoda te predstavnici LifeClass Termi Sveti Martin.

Nakon otvorenja i obilaska Sajma, zamjenica župana Sandra Herman te voditelj ureda TZ Međimurske županije Rudi Grula sastali su se sa predstavnicima regionalnih i lokalnih vlasti te klagenfurtskog sajma, dr. Peterom Kaiserom predsjednikom Vlade pokrajine Koruške,  dr. Mariom Luise Mathiaschitz, gradonačelnicom Klagenfurta i dr.Bernhardom Erlerom, direktorom sajma te je s gradonačelnicom Klagenfurta dogovorena posebna prezentacija Međimurja koja će biti održana na jesen.

Izvor: web TZMZ 

 

share

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *