Petak, 18. 05., održana je Međimurska večera u Toplicama Sveti Martin u restoranu Mira, na kojoj su gostovali Marijan i Tatjana Martinjaš te Elena Novak iz Međimurskih dvori. Gosti hotela mogli su prisustvovati pravljenju Međimurske gibanice po njihovom specijalnom receptu. Nakon demonstracije, gosti su kušali Međimursku gibanicu kojom su bili oduševljeni.

Izletište i restoran Međimurski dvori smješten je u samom srcu Međimurske županije, u živopisnom mjestu Lopatinec, svega 6 km udaljenom od Čakovca. Poznato po jedinstvenom ambijentu, vrhunskoj gastronomskoj ponudi i srdačnom i profesionalnom osoblju.

U suglasju s bajkovitom prirodom koja ga okružuje, svojom ljepotom i čarima nameće se kao nezaobilazno mjesto posjeta dobrih znalaca vrhunskih gastronomskih užitaka, kao i turista koji posjećuju ove krajeve.

Osim restorana, banketno-konferencijske sale, sportske dvorane, teniskog igrališta i brojnih sadržaja za djecu, u sklopu Međimurskih dvori nalazi se i  turistička agencija Etno Art travel koja će Vam pomoći u odabiru brojnih sadržaja koje nudi Međimurje.