Centar dr. Rudolfa Steinera

Na osnovu Sporazuma o osnivanju Centra dr. Rudolfa Steinera od 07.12.2007. godine i Dodatka I. Sporazumu o osnivanju Centra dr. Rudolfa Steinera od 17.03.2008. od strane Međimurske županije i Općine Donji Kraljevec osnovana je ustanova Centar dr. Rudolfa Steinera.
Ustanova Centar dr. Rudolfa Steinera je multidisciplinarna institucija koja objedinjuje znanost, umjetnost i turizam bazirana na nauku i znanju dr. Rudolfa Steinera.
Centar dr. Rudolfa Steinera provodi edukacije i radionica, te organizira nacionalne i međunarodne seminare i konferencije iz područja djelovanja i nauka dr. Rudolfa Steinera. Centar upravlja i rodnom kućom dr. Rudolfa Steinera koja predstavlja dugi niz godina mjesto susreta mnogobrojnih posjetitelja iz čitavog svijeta.

Sekcija za biodinamičku poljoprivredu u Goetheanumu uvrstila je Centar dr. Rudolfa Steinera iz Donjeg Kraljevca kao edukacijsku točku u svijetu biodinamike. 

Misija

Naša misija je širenje znanja, iskustva i prakse dr. Rudolfa Steinera s naglaskom na biodinamičku poljoprivredu kao održivo rješenje za izazove zaštite okoliša, socijalne i prehrambene politike 21. stoljeća, te senzibiliziranje i edukacija potrošača o vrijednosti i kvaliteti biodinamičke hrane!

Vizija

Centar dr. Rudolfa Steinera, institucija na svjetskom nivou za promociju i primjenu nauka dr. Rudolfa Steinera u svim aspektima njegovog djelovanja a naročitu na području biodinamičke poljoprivrede.

slider 3
stepeniste

Povežimo se!

Pratite nas na društvenim mrežama i javite nam se!

TELEFON

Tel.: +385 40 655 612

Mob.: +385 99 3250 776

ADRESA

Prvomajska 4,
Donji Kraljevec 40320
Hrvatska