09 i 10. veljače 2017. – Djelatnice Centra dr. Rudolfa Steinera pohađaju stručni modul za Demeter savjetnike, mentore, kontrolore, certifikatore

Udruženje Demeter Slovenija (ZDS) u suradnji sa Zvezo biodinamikov Slovenije i Demeter International (DI) organizirao je prvi modul stručnog obrazovanja za mentore, savjetnike, kontrolore, certifikatore, koji se održao u prostorima Kmetijsko-gozdarske zbornice u Ljubljani i na Demeter gospodarstvu Videmšek, u četvrtak 9. veljače 2017 i u petak 10. veljače 2017.

Dvodnevni seminar je namjenjen onima, koji bi će se uključiti u dvogodišnji ciklus izobrazbe o biodinamičkoj proizvodnji a po završetku bi bili osposobljeni izvoditi Demeter kontrole i certifikaciju, savjetovati i biti mentori poljoprivrednim proizvođačima, koji se žele preusmjeriti u biodinamičku poljoprivrednu proizvodnju i dobiti certifikat Demeter. Slovenskoj grupi pridružile su se i djelatnice Centra dr. Rudolfa Steinera kako bi stekle dodatnu obrazovanje i iskustvo kroz sva četiri modula.