Četvrtak, 15. 2., održan je drugi projektni sastanak partnera. Sastanak se održavao u Centru dr. Rudolfa Steinera na kojem su sudjelovali projektni partneri iz Mađarske, Zalaegerszeg, te iz Turističke zajednice grada Koprivnice.

Na sastanku je bilo mnogo tema o kojima su se partneri detaljno dogovorili. Bili su predstavljeni svi nadolazeći događaji koji će se održavati ove godine. Tako, najprije će Centar dr. Rudolfa Steinera sudjelovati u travnju na Sajmu cvijeća u Koprivnici. Nakon toga partneri iz Mađarske definirali su svoje manifestacije – Dan obitelji u svibnju, Festival lončarstva i keramike u lipnju te Kamp mladih, na kojem će se izrađivati gajde, također u lipnju. Da bi projekt lijepo zaokružili, Centar dr. Rudolfa Steinera u studenom će organizirat u sklopu Voćarskog sajmu, Eko etno festival.

Kako Centar jednom mjesečno odražava Međimursku večeru u Termama Sveti Martin, pozvani su partneri da gostuju te prezentiraju svoje stare zanate.

Kao rezultat CultuREvive Tour projekta biti će napravljene košare za sve info točke u koje će se staviti proizvodi od svih majstora na projektu. Košare će se koristiti kao promocijski element za stare zanate u Mađarskoj, Koprivnici i Međimurju.

Sljedeći partner meeting održat će se u Koprivnici u studenom. Posljednji sastanak tj. završna konferencija biti će u Zalaegerszegu sljedeće godine u siječnju.