Centar dr. Rudolfa Steinera provodi međunarodni projekt pod nazivom „Održivi razvoj ekološkog turizma u Koprivničko-križevačkoj, Međimurskoj županiji i županiji Zala“, akronima „CultuREvive Tour“,Interreg V-A programa za prekograničnu suradnju Mađarska-Hrvatska 2014-2020. 
Vrijednost projekta iznosi 274.762,77 eura, a provodi se u trajanju od 20 mjeseci. Partneri na projektu su ZMNE iz Mađarske, Zalaegerszeg, Turističke zajednica grada Koprivnice i Centar dr. Rudolfa Steinera iz Međimurske županije. Sredstva su financirana iz Interrega prekogranična suradnja Mađarska –Hrvatska.

U sklopu mnogobrojnih planiranih aktivnosti kroz projekt Centar je 20. i 21. svibnja sudjelovao na festivalu mađarskih i hrvatskih obitelji kao dio projekta CultuREvive Tour. Festival se održao u Zalaegerszegu kod jezera Gébárt.  Tamo su bile prezentirane eko-kulturne radionice na kojima su prikazani svim posjetiteljima starinski načini obrade različitih materijala i izrade autentičnih proizvoda iz prirodnih materijala. Festival je bio izvrsna prilika za razmjenu mađarskih i hrvatskih znanja i iskustava o tradicionalnim zanatima, u kojima su sudjelovali i majstori rukotvorina koji su partneri Centra na projektu. Upravo se tradicionalni materijali i zanatska znanja koriste i u biodinamičkoj poljoprivredi za čuvanje pripravaka.