Centar dr. Rudolfa Steinera provodi međunarodni projekt pod nazivom „Održivi razvoj ekološkog turizma u Koprivničko-križevačkoj, Međimurskoj županiji i županiji Zala“, akronima „CultuREvive Tour“,Interreg V-A programa za prekograničnu suradnju Mađarska-Hrvatska 2014-2020.
Vrijednost projekta iznosi 274.762,77 eura, a provodi se u trajanju od 20 mjeseci. Partneri na projektu su ZMNE iz Mađarske, Zalaegerszeg, Turističke zajednica grada Koprivnice i Centar dr. Rudolfa Steinera iz Međimurske županije. Sredstva su financirana iz Interrega prekogranična suradnja Mađarska –Hrvatska.

Kroz provedbu planiranih aktivnosti na projektu od 1. do 3. lipnja Centar će sudjelovati na Festivalu keramike i lončarstva u Zalaegerszegu. Festival keramike i lončarstva je manifestacija projekta CultuREvive Tour na kojem se promovira razvoj održivog ekološkog turizma. U sklopu programa festivala održat će se nastupi folklornih skupina, natjecanje lončara, razne igraonice za djecu te izložba umjetnice pučkog obrta, Klare Kósi.
Partneri Centra u ovom djelu provedbe projekta su naši vrsni keramičari Keramos Valkaj iz Železne Gore i Eko Protekt iz Pušćina.