Centar dr. Rudolfa Steinera svake godine organizira manifestaciju pod nazivom „Dani dr. Rudolfa Steinera“ uz podršku partnera i prijatelja Centra, a jučer je u Termama LifeClass Sveti Martin održan završni dio programa Donatorska večer.

Nakon deset godina od posljednje obnove rodne kuće dr. Rudolfa Steinera, došlo je vrijeme za nove zahvate. Centar je u suradnji s međimurskim umjetnicima skupio značajan fundus umjetničkih djela. Svojom donacijom umjetnina slikari i kipari direktno pomažu očuvanju kulturne baštine Međimurja, to jest nude svoja djela za aukciju čime će se prikupiti sredstva neophodna za adaptaciju jedinstvenog spomenike kulture odnosno rodne kuće dr. Steinera. Djela međimurskih umjetnika bila su izložena ispred restorana Le Batat u Termama LifeClass Sveti Martin.

Završni dio događanja bila je Donatorska večer. U sklopu Donatorske večere degustirala su se vina tvrtke Label Grand d.o.o. koja se bavi se promocijom i prodajom vina proizvedenih ekološkim i biodinamičkim postupcima. Degustirana vina bila su u skladu s menijem iz ekoloških i biodinamičkih namirnica koje je pripremao vrhunski chéf Robert Slogar, zlatni kuhar Hrvatske.

share