15. i 16. VELJAČE, NÜRNBERG, NJEMAČKA
Pozivamo sve zainteresirane da se jave
-još nekoliko slobodnih mjesta!

 

Centar dr. Rudolfa Steinera i ove godine organizira posjet vodećem europskom sajmu EKO proizvoda – BIOFACH. Danas EKO predstavlja više od samog znaka ili certifikata – kvalitetu i uvjerenje, te odgovorno korištenje prirodnih resursa.
BIOFACH 2019. u Exhibition Centre Nürnberg u Njemačkoj mjesto je gdje ljudi dopunjuju i nadograđuju, dijele i još više osvještavaju svoje zanimanje o ekološki proizvedenoj hrani, i tako još od 1990. godine. Ove godine na Sajmu se očekuje više od 2.400 ekoloških izlagača iz cijelog svijeta. Stoga BIOFACH 2019. pruža savršenu priliku za konzultacije sa stručnjacima, kako bi proizvođači i dalje ostali inspirirani za ovakav vid proizvodnje i upoznali se s najnovijim trendovima u ovome području.
Jubilarno 30. izdanje BIOFACH 2019. održava se od 13. do 16. veljače u Nürnbergu, a posjet sajmu u organizaciji Centra dr. Rudolfa Steinera planiran je kao dvodnevni posjet i to u dane 15. i 16. (petak i subota) veljače 2019. godine.
Stoga Vas pozivamo, da se uključite u ovo studijsko putovanje gdje ćete imati priliku proširiti svoja znanja kroz mnogobrojna stručna predavanja, susresti se sa novim idejama, primjerima dobre prakse, upoznati druge eko proizvođače, te razmijeniti mišljenja i iskustva.
Cijena ovog studijskog putovanja definirat će se nakon što nam okvirno bude poznat broj zainteresiranih no približan iznos bio bi između 1.500 – 1.700 kn po osobi u što je uključeno:

– trošak putovanja autobusom
– cijena jednodnevne ulaznice za sajam
– smještaj u dvokrevetnoj sobi sa doručkom
– u povratku posjet reprezentativnom biodinamičkom imanju.

Molimo sve zainteresirane da se što prije jave putem:
e-maila: [email protected] ili na broj telefona 040 655 612.