Kroz zanimljivu igru asocijacija i  crtanjem onog što su slušali na predavanju te prezentiranja istog,  kojeg su vodile tete Dijana, Amalka  i Kristina iz Centra dr. Rudolfa Steinera, učenici iz osnovne škole Nedelišće upoznali su se sa dr. Rudolfom Steinerom. Učenici su bili razreda 1. do 4.

Kako bi njihovo putovanje bilo potpuno, doputovali su vlakom iz Čakovca do Donjeg Kraljevca, gdje su vidjeli mjesto na kojem je radio otac dr.Steinera  i sam  rodni kraj  dr. Steinera.  Vožnja vlakom do Donjeg Kraljevca za sve je bila uzbudljiva, pogotovo za one koji su se prvi puta vozili. Također su se nakon radionice u Centru, vratili kući vlakom!

Izuzetno nam je drago ugostiti najmlađe u naš Centar, da svojim vedrim duhom i pitanjima zainteresiraju nas odrasle, jer uvijek se nešto naučimo od njih! A naša znanja koja im predajemo, neka još više proispituju i uče.

Učiteljice imaju veliku i važnu ulogu, koju obavljaju iz srca! Stoga im se zahvaljujemo što su povela djecu na jedno putovanje u naš Centar dr. Rudolfa Steinera. Hvala 🙂