U petak 12. srpnja 2019. godine poslovna ravnateljica waldorfske škole Zagreb Ivana Vukelić Bonifačić i ravnateljica Centra dr. Rudolfa Steinera Dijana Posavec susrele su se sa pomoćnicom ministrice znanosti i obrazovanja Lidijom Kralj koja ih je primila u prostorima Ministarstva. Tom prilikom dogovoreno je pokroviteljstvo Ministarstva nad velikim jubilejom a to je obilježavanje 100. godišnjice waldorfske pedagogije u svijetu te 25. godišnjice osnutka prve waldorfske škole u Hrvatskoj, Waldorfske škole u Zagrebu.
Obilježavanje 100 godina waldorfske pedagogije prilika je da stručnu i širu javnost upoznamo s radom svih važnih institucija koje provode programe dr. Steinera.
Tako će se u Centru dr. Rudolfa Steinera u Donjem Kraljevcu u petak 18. listopada 2019. godine održati Okrugli stol o waldorfskoj pedagogiji sa stručnim predavačima iz zemlje i inozemstva. Veliko svečano obilježavanje sa nastavnicima, bivšim i sadašnjim učenicima waldorfske škole, roditeljima, uzvanicima i gostima održat će se početkom prosinca u Zagrebu. Ovom prilikom pozivamo sve zainteresirane za ovu temu da nam se pridruže na oba događaja.