U petak 30. kolovoza 2019. godine s početkom u 10 sati u Centru dr. Rudolfa Steinerau Donjem Kraljevcu održat će se umjetnička kolonija u suradnji sa Fortuna-ART, udrugom likovnih umjetnika iz Zagreba. Fortuna-ART broji preko 160 članova, najpoznatijih likovnih stvaralaca iz Hrvatske i inozemstva. Udruga okuplja članove od amaterskog do akademskog statusa, između ostalih članovi su Dimitrije Popović, Charlles Billich, Damir Medvešek, Franjo Klopotan, Natalija Cimeša, Viktorija Rabžajeva i mnogi drugi. Na međunarodnom planu Udruga surađuje s nizom afirmiranih likovnih umjetnika i državnih institucija, gdje su prepoznati kao izvrsni partneri s pokroviteljskim i angažiranim odnosom prema autorima i sredini u kojoj nastupaju. Organizatori su nekoliko značajnih likovnih kolonija i izložbi – u  BiH, Vojvodini, Sloveniji, Rusiji. Djelovali su kulturno-humanitarno na području Kosova i nekim drugim područjima. Udruga je za svoj rad dobila priznanje Predsjedništva BiH te niz priznanja i zahvalnica od mnogih drugih institucija.
Izuzetna nam je čast što su prepoznali Centar dr. Rudolfa Steinera kao mjesto okupljanja i stvaranja te nam svojim doprinosom žele pomoći u promociji rada i djela dr. Steinera.
Pozivamo sve zainteresirane da posjete Centar dr. Rudolfa Steinera 30. rujna i prisustvuju kreativnom stvaranju umjetničkih djela naših likovnih umjetnika i kipara. Dobro došli.