14.06.2020.
Dragi naši biciklisti od srca vam se zahvaljujemo na sudjelovanju na našoj biciklijadi Po pedali po Steinerovoj ruti koja je organizirana povodom Dana dr Rudolfa Steinera.
Broj sudionika koji je odlučio svoju nedjelju provesti aktivno na svježem zraku u prirodi je bio oko 170. Bravo svima!
Posebnu zahvalu bi još uputili svim općinama koje su sudjelovale u organizaciji; Općina Donji Kraljevec, Općina Donji Vidovec, Općina Sveta Marija, Općina Kotoriba, Općina Goričan, Općina Domašinec i Grad Prelog, kao i oni koji su nam pomogli da imamo dovoljno energije da možemo pedalirati a to su Hotel Golf, Hotel Kralj i g. Dominik na okrijepnoj stanici Goričan.
Osoba bez koje bismo bili izgubljeni na putu je @Nikola Medved ispred svoje specijalizirane ciklo agencije Mu-Dra; Huni bike koji su nam na startu dali priliku malo se poigrati s električnim biciklima i koji su nam bili službena tehnička podrška, te svim našim OPG-ima koji su neovisno o vrućini došli prezentirati i prodavati svoje krasne proizvode @OPG Dominić @OPG Slavica Šegović @OPG Vidović @OPG Miljenko Kranjčec i OPG Gruntek. I na kraju, ali ne manje bitna zbog toga, Turistička zajednica Međiurske Županije koja je uz suorganizatora bila velika podrška.
Specijalana zahvala @True colors i nasoj najdrazoj Jeleni Berecic, hvala za organizaciju, koordinaciju, sve sate i dane provedene u osmisljavanju svega kao i poslu koji si nam pomogla odraditi.
Uz sve navedeno svi zajedno smo napravili jedno humanitarno djelo a to je da smo skupili 800,00 kn za @Udrugu Sklonište dobrote za nezbrinute mačke, a svi oni koji možda jedno dlakavo klupko žele udomiti mogu se javiti na broj telefona 098 1700475.