Malo je za reći kako je ovaj vikend bilo vrlo živo u i oko Centra dr. Rudolfa Steinera.
Kao i svake godine u jesenskom periodu oko Miholja organiziramo vikend praktične biodinamike, pa smo tako i ove godine složili prilično aktivan program.
2.10.2020 – Petak je započeo predavanjima u Čakovcu, u zgradi Scheier okupila se grupa koja je pomno slušala dva uvodna predavanja o biodinamičkoj poljoprivredi.
3.10.2020. – Subota je bila iznimno radna jer su napunili rogovi i pripremio i zakopao pripravak 500 koji će svoje blagodati skupljati kroz zimu kako bi ga na proljeće mogli koristiti i pomoći našem tlu i biljkamam u njihovom rastu i razvoju.
4.10.2020. – Nedjelja – Gostovanje u Emisiji za selo Hrvatskog radije u društvu s našim poznatim vinarem Tomcem http://www.tomac.hr/ koji već neko vrijeme prakticira biodinamiku i u svojim nasadima i u svojim podrumima. Ovim putem još jednom zahvaljujemo uredniku i voditelju g. Martinu Vukoviću na pozivu.
5.10.2020. – Ponedjeljak – u 17 sati održano je predavanje i radionica biodinamičkog kuhanja pod nazivom Cosmic
nutrition, koju je u Centru u Donjem Kraljevcu održao slovak Pavol Štiblarik koji je tom prilikom prezentirao svoju kuharicu a mogla su se kušati i neka jela.
6.10.2020 – Utorak – iako nije bilo dijelom službenog programa, ali održano je predavanje o Biodinamičkoj poljoprivredi u POU Samobor, u prostorima POP-UP kina.