U sklopu projekta „Skrivena blaga ruralnog razvoja“ koji je krenuo s realizacijom 09.06.2020. godine, a čiji je nositelj Lokalna akcijska grupa Zagorje-Sutla, organiziran je i posjet Centru dr. Rudolfa Steinera u Donjem Kraljevcu.
Tako je Centar dr. Steinera u ponedjeljak, 13. rujna 2021. ugostio četiri lokalne akcijske grupe, koji su ujedno i partneri navedenog projekta, a to su Lokalna akcijska grupa Sava, Lokalna akcijska grupa Prigorje-Zagorje, Lokalna akcijska grupa Zeleni bregi te nositelj cijelog projekta Lokalna akcijska grupa Zagorje-Sutla. Na samom početku programa, sve posjetitelje Centra dočekao je i srdačno pozdravio Miljenko Horvat, načelnik Općine Donji Kraljevec, te svima zaželio dobrodošlicu u Općinu i Centar dr. Rudolfa Steinera. Nakon toga, ravnateljica Centra dr. Steiner, Dijana Posavec, sve prisutne je upoznala s radom Centra i održala zanimljivo predavanje o Rudolfu Steineru i na taj način posjetiteljima približila njegov rad i doprinos u svim granama ljudske djelatnosti kao što su biodinamika, antropozofija, medicina i dr.
Po završetku programa, lokalne akcijske grupe krenule su u posjet rodnoj kući dr. Steinera, te u novi spomen park koji je napravljen u sklopu obilježavanja 160. godina njegova rođenja.