Učenici Graditeljske škole Čakovec su opet oduševili svojom kreativnošću i umjetničkim radovima, a ovaj put to je bila izložba učenice Dore Novkinić pod nazivom „café Cheval Blanc“.
Uz mnogobrojne posjetitelje, izložbi su prisustvovali načelnik Općine Donji Kraljevec gosp. Miljenko Horvat, načelnik Općine Selnica gosp. Ervin Vičević, ravnateljica Centra dr. Rudolfa Steinera, Dijana Posavec te gost iz Mađarske, gosp. Istvan Kuzma koji je uz ravnatelja škole, gosp. Damira Srneca otvorio izložbu.
Tim je putem Dijana Posavec u ime Centra dr. Rudolfa Steinera zahvalila na dosadašnjoj suradnji škole i Centra u ovogodišnjoj manifestaciji Noći muzeja kada je bila organizirana izložba učeničkih radova u Centru. Na temelju dosadašnje suradnje pozvala je mlade ljude u prostore Centra dr. Rudolfa Steinera koji su otvoreni za neke nove umjetničke izričaje.
Službeno otvorenje izložbe bilo je u petak, 18. veljače 2022. godine te se izložba može pogledati do 25. veljače 2022. godine u prostorijama Graditeljske škole Čakovec.