Od 24.-27.03. u Dubrovniku u Hotelu Rixos održan je 20. jubilarni Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva.
Na poziv organizatora Mediteranskog sajma mr.sc. Vedrana Kraljevića, Centar dr. Rudolfa Steinera održao je predavanja na temu biodinamike u subotu 26.03. u dvorani Levanteri svim zainteresiranim slušateljima. Ovaj projekt vrlo je značajan zato što jača interes za proizvodnju ekološki i tradicionalno uzgojene hrane, poglavito u ruralnim područjima Dubrovačko-neretvanske županije.
U sklopu sajma organiziran je i posjet proizvođača sa sjevera, točnije Varaždinske županije koji su se predstavili sa svojim proizvodima posjetiteljima dubrovačkog sajma.
Zahvaljujemo gđ. Mariji Vučković, na posjeti prilikom otvorenja sajma kao i suradnji na promociji biodinamičke poljoprivrede prethodnih godina.
Prilikom posjeta sajmu Varaždinski župan g. Anđelko Stričak i pročelnika upravnog odjela za poljoprivredu i zaštitu okoliša g. Dragutin Vincek posjetili su i naš štand.