Centar dr. Rudolfa Steinera poziva sve zainteresirane na iskaz interesa za posjet najvećem europskom sajmu eko proizvoda – BIOFACH u Nürnbergu, a koji će se održati od 26. – 29. srpnja 2022. godine.
Radi se o najvećem međunarodnom sajmu ekološke hrane i proizvoda, koji se održava od još od 1990. godine, a okuplja različite posjetitelje koji ovdje mogu nadopuniti, razmijeniti i još više osvijestiti svoja znanja i iskustva o organskoj hrani. Sajam se inače tradicionalno održava svake godinu u veljači, no ove godine zbog izvanredne situacije povezane s COVID 19 virusom, sajam će se održati u srpnju. Okuplja preko 3.000 izlagača, a posjeti ga preko 50.000 posjetitelja iz više od 130 zemalja. Stoga BIOFACH čini savršenu priliku za usavršavanje već postojećih znanja, ali i za upoznavanje i stjecanje novih trendova u ovome području.
Posjet sajmu u organizaciji Centra dr. Rudolfa Steinera planiran je kao dvodnevni posjet i to u dane 25. i 26. (ponedjeljak i utorak) srpnja 2022. godine.
Stoga pozivamo sve zainteresirane da se uključe u ovo studijsko putovanje i ne propuste priliku proširiti svoja znanja kroz mnogobrojna stručna predavanja te se susresti s novim trendovima i primjerima dobre prakse, podijeliti svoja iskustva i upoznati druge eko proizvođače.
Cijena studijskog putovanja definirat će se nakon što nam okvirno bude poznat broj zainteresiranih no približan iznos bio bi između 1.900 – 2.100 kn po osobi u što je uključeno:
– trošak putovanja autobusom
– cijena višednevne ulaznice za sajam
– smještaj u dvokrevetnoj sobi s doručkom
Molimo sve zainteresirane da se jave do 30.04.2022. putem:
e-maila: [email protected] ili na broj telefona 040/655-612.