U četvrtak, 8.9.2022. godine, ispred Centra dr. Rudolfa Steinera, ravnateljica Centra, Dijana Posavec posjetila je Prirodoslovnu srednju školu Karlovac gdje je učenicima agrotehničkog i poljoprivrednog usmjerenja održala predavanje o liku i djelu dr. Rudolfa Steinera te ih uvela u osnove svijeta biodinamičke poljoprivredne proizvodnje. Posjet školi, također je rezultirao i radnim sastankom s ravnateljem škole, gosp. Klasan Nenadom te je dogovorena suradnja na budućim projektima zajedničkog interesa te posjet učenika Centru dr. Rudolfa Steineru u Donji Kraljevec.
U petak, 9. rujna 2022. godine, Centar dr. Rudolfa Steinera gostovao je na TREND MEDIJU kao Gost dana, a čija se emisija emitira na radiju, televiziju i you tube kanalu.
Tijekom posjeta Karlovcu, ravnateljica Centra dr. Rudolfa Steinera, Dijana Posavec susrela se s predsjednikom LEADER mreže Hrvatska, gosp. Milanom Medić te poznatom novinarkom gđom. Vesnom Horvat, rodom iz Donjeg Kraljevca. Gđa. Horvat ujedno je i predsjednica Udruge Pinklec, zavičajno društvo Međimuraca u Karlovcu kojima su u sklopu projekta financiranog od Grada Karlovca dodijeljena sredstva upravo za edukaciju i posjet Centru dr. Rudolfa Steinera.