Centar dr. Rudolfa Steinera u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede RH i Goetheanum Friere Hochschule fur Geisteswissenschaft, Sektion fur Landwirtschaft organizira drugu međunarodnu konferenciju o biodinamičkoj poljoprivredi kao vrsti poljoprivredne proizvodnje koja predstavlja nad standard i samoj ekološkoj proizvodnji. Ujedno je ovo i prilika za održavanje Tečaja o prijelazu na biodinamičku poljoprivredu.
Jedinstveno okupljanje biodinamičkih entuzijasta, proizvođača, vrtlara kao i ljudi koji svojim promišljanjem brinu o poljoprivredi kao i okolišu koji nas okružuje, omogućava umrežavanje i povezivanje svih sudionika.
Neki od eminentnih svjetskih stručnjaka iz područja biodinamike voditi će i moderirati ovo četverodnevno događanje, pa tako ugošćujemo dr. Maju Kolar, certifikatoricu i savjetnicu te profesionalnu managericu za DEMETER Slovenija, dr. Retu Ingolda  vrhunskog eksperta odbora za edukaciju i certifikaciju pri Demeter Inetrnational, te Sergia Stancicha mentora iz Slovenije koji prati rad hrvatskih proizvođača u prijelazu na Demeter.
Svi zainteresirani slobodno se javite na [email protected]