Ove je nedjelje, 25. lipnja 2023. godina održana četvrta po redu biciklijada „Po pedali po Steinerovoj ruti“ Donjim Međimurjem. Iako je ove godine biciklistička ruta bila nešto kraća nego prijašnjih godina, svi smo se dobro zabavili i podružili i već se veselimo sljedećoj iduće godine! Polazna točka bila je ispred Centra dr. Rudolfa Steinera gdje smo u 10 sati krenuli prema Oporovcu i usput stali na OPG obitelji Zadravec, a nakon pauze uputili se prema Marini Prelog te krenuli putem Centra dr. Rudolfa Steinera u Donjem Kraljevcu.

Među brojnim sudionicima, ove su nam se godine pridružile i dvije waldorfske škole iz Mađarske – Waldorfska osnovna škola u Szekszárd i Waldorfska osnovna škola u Balványos-u, na jezeru Balaton kako bi se učenici upoznali s rodnim krajem i mjestom rođenja dr. Rudolfa Steinera.

Hvala svima koji su svojim sudjelovanjem dali podršku ovom sada već tradicijskom događaju, a posebice Rudi travel – Boje Međimurja te Međimurje bus on the move koji su nas provozali kroz Donje Međimurje, Srednjoj školi Prelog, OPG Zadravec, OPG Lajtman, kao i svima ostalima koji su nam pomogli u organizaciji ovog aktivnog i zanimljivog događaja.

Družimo se sljedeće godine!