Centar dr. Rudolfa Steinera sudjeluje na Sajmu hrane i zdravog življenja – CROAGRO u razdoblju od 30. studenoga do 3. prosinca 2023. godine koji se održava na Zagrebačkom velesajmu.

Tijekom boravka na sajmu, imali smo priliku sastati se s izv. prof. dr. sc. Brigitom Popović, prodekanicom za organizaciju poslovanja i upravljanje investicijama Fakulteta agrobiotehničkih znanosti Osijek, izv. prof. dr. sc. Krunoslavom Karalićem zamjenik ravnateljice Hrvatske agencije za poljoprivredu i hranu te Tugomirom Majdakom, državnim tajnikom.

Ravnateljica Centra dr. sc. Dijana Posavec održala je u četvrtak 30. studenoga predavanje na temu Biodinamika – Prva županija s Green Destination Certifikatom.

Također Vas pozivamo da u navedenom razdoblju posjetite štand Centra dr. Rudolfa Steinera u paviljonu 11A i odslušate predavanje dr. sc. Dijane Posavec, u nedjelju, 3. prosinca 2023. godine u 12 sati. Predavanje će se održati na Otvorenoj pozornici paviljona 11A,a tema predavanja je Biodinamika – Unaprjeđenje održivog turizma kroz primjenu biodinamičkih poljoprivrednih praksi.