U srijedu, 21. veljače 2024. godine, menadžeri iz dm-a, vodećeg maloprodajnog lanca prisutnog diljem Europe, imali su priliku posjetiti Centar dr. Rudolfa Steinera. Ovaj posjet označava nastavak suradnje između dm-a i Centra, naglašavajući važnost kulturnih i obrazovnih inicijativa.

Ravnateljica Centra, dr. sc. Dijana Posavec, srdačno je dočekala menadžere i predstavila im opsežan rad Centra. Sastanak je bio prilika za razmjenu informacija, ideja i iskustava u cilju daljnje potpore zajedničkim ciljevima u području društveno-odgovornog poslovanja.

Nakon produktivnih sastanaka i predavanja, posjetitelji su imali priliku razgledati rodnu kuću dr. Rudolfa Steinera.

Ova suradnja između dm-a i Centra dr. Rudolfa Steinera predstavlja ne samo strateško partnerstvo, već i spoj poslovne vizije s duhovnim nasljeđem. Menadžeri koji su prisustvovali ovom događaju predstavljali su raznolikost regija, s obzirom da su dolazili iz Bosne i Hercegovine, Bugarske, Srbije, Italije, Češke, Slovačke, Rumunjske, Slovenije, Austrije i Hrvatske. Očekuje se da će ovaj susret rezultirati pozitivnim učincima na zajednicu, promičući vrijednosti edukacije, kulture i održivog razvoja.